KUUSI YÖTÄ JOULUUN!!!!!!

En malta odottaa, että pääsen kotiin joululomalle. Mulla on kauhee ikävä mun hullua perhettä<3 Instastoryssa vielä ehkä näkyy mun pikkusiskosta kuva, jossa se leikkaa jäätävät uimalasit päässä sipulia. Se kuva kuvastaa hyvin paljon meidän perheen elämää. Siellä on aina joku show menossa ja muutenkin hulinaa ja ääntä riittää (yleensä aina jopa liiaksi asti). 13 sisaruksen kans on oikeesti parasta ja varsinkin nyt jouluna, kun koko perhe on koossa.

Ihanaa mennä kotiin oikeen ajan kanssa. Siellä rentoudutaan, ollaan pienten kans (ja aluksi varsinkin kaikki roikkuu jaloissa, koska jokainen haluais ekana päästä kertoon juttuja), luetaan kirjoja, syödään sikana herkkuja ja hyvää jouluruokaa, käydään joulukirkossa, rauhotutaan ja okei ehkä myös riehutaan, lauletaan, pelataan lautapelejä ja nukutaan PALJON. Jouluaattona parasta on pienten jännitys ja riemu, kun pukki tulee.

KOTI JA JOULU<3 #TJ3. Missä sä vietät joulun?

PAITA+HOUSUT+TAKKI H&M KENGÄT MONKI

KUVAT MERI AUTIO

4 Comments

 1. Jenna 18.12.2017

  Näillä näkymin Vietämme joulun yksin kotona. Joulupäiväksi vanhempien luokse.


  • Janita 23.12.2017

   Ihanaa joulua sinne<3


 2. Lukija 18.12.2017

  Oot ihan mielettömän upea ja ainutlaatuinen ihminen sisältä ja ulkoa! Ja perheesikin vaikuttaa aivan mielettömän ihanalta! Tsemppia ja kaikkea hyvää tulevaisuuteenkin! Älä ikinä välitä ihmisistä jotka yrittää pistää alas (jos tälläsiä ihmisiä on olemassa). Rohkeutta varmasti työssä vaatinut. Arvostan!


  • Janita 23.12.2017

   <3 <3 <3 Kiitos kauniista ja tsemppaavista sanoista! Ihanaa joulua sulle ja kaikkea hyvää!


Comments are closed.