VIELÄ YKS LISÄYS

Unohtu mainita En ole koskaan -postauksessa yks juttu musta: en ole koskaan ollut aamuihminen. Ehkä näistä kuvistakin voi huomata, että olin herännyt 15min ennen kuvauksia:D Olishan se kivaa, että aamulla ois paljon aikaa ja vois rauhassa tehdä asioita, mutta mä mielummin nukun. Loikoilen sängyssä mahd pitkään, kunnes tajuan että ihan just tuun myöhästymään jos en heti lähde: kiskon täysiä ekat vastaan tulevat vaatteet, kerään kamat ja juoksen. Sellasia on mun useimmat mun aamuista.

Aina Aasiasta pitkän reissun jälkeen kotiin palatessa mä yleensä seuraavan viikon herään joka aamu pirteänä kuin peippo. Oon aina ihan siinä uskossa, että WOW MÄ OON MUUTTUNUT ja aamulla tuntuu parhaalta ikinä herätä jo puoli seiskalta. Kunnes viikon päästä BOOM ja todellisuus iskee vasten kasvoja. Ootko kokenut samaa kenties?

En ole siis aamuihminen, mutta mä rakastan valvoa myöhään yöllä ja esim. editoiminen on silloin kivointa ja ehkä tehokkaintakin. Mun ilta alkaa yleensä vasta ysin aikaan ja meen normaalisti nukkuun kahden kolmen aikaan. Tää on mulle toimiva rytmi. Kerkeen yleensä silti nukkua about 7h ja se riittää ihan hyvin. Monesti nukun sit päikkäreitä.

KIVAA VIIKKOA SULLE JA TSEMPPIÄ ERITYISESTI AAMUHERÄTYKSIIN!!!!

KUVAT MERI AUTIO

2 Comments

 1. Malinda 27.11.2017

  Ihanaa että en oo ainut! Pitkään nukkuminen on niin parasta (onneksi mun vauvaki on samaa mieltä ainakin toisinaan :D) herään eloon kunnolla vasta iltaisin ja innostun sillon eniten kaikesta 🙂

  Mulla tuli tästä postauksesta jotenki elävästi mieleen joku sun ja Jonnan kämpästä, ja torkuttelu 😀 en muista oonko ollu ite hetkessä mukana mutta semmonen mielikuva tuli että sää nukut pimeässä huoneessa ja torkutuksista huolimatta (vai just niiden takia) myöhästyt koulusta 😀 Haha voi niitä aikoja 😍


  • Janita 27.11.2017

   hhahahah en kestä tuli ikävä tota Raahen kämppäaikaa XD<3 se oli kyllä nii parasta.

   Niinpä oikeesti pitkään nukkuminen on parasta ja jep illalla todellaki innostuu kaikista eniten. Olis kiva nähä joku päivä!!


Comments are closed.