KUVAPLÄJÄYS DUBAISTA

Me ei Jasminin kans tehty Dubaissa oikeestaan yhtään mitään. Päivät oltiin hotellin uima-altaalla tai rannalla, illat kauppakeskuksissa tai ihan vaan hotellilla. Tuntu niin rentouttavalta, oikealta LOMALTA. Normaalisti aina ulkomailla juoksen paikasta toiseen ja loman lopussa huomaan, että en oo kerennyt levätä tarpeeksi. Mutta nyt tuo oli ihan täysin nollaamista, aivoille relaamista melkeen kaks viikkoa. Kerkesin lukea kirjoja, virkata, kattoo Netflix ja olla vaan oikeestaan ajattelematta yhtään mitään.

Dubaissa kaikki on niin WOW WOW WOW, mutta mä en oikeen innostunut siitä. Mutta se on mun mielestä ihan täydellinen kohde tollaselle rentouttavalle lomalle. Eli tuolta hyvä hotelli ja sinne nauttimaan olosta! Siellä on vielä niin puhdastakin ja helppoa liikkua sekä varma lämpö!!! Plus sinne lentää tosi nopeesti.

Tässä puhelinkuvia, koska kamera oli jäähyllä kotona.

 

Luksusliikkeet oli ihan mielettömän upeita siellä!!!!! Jokainen niistä oli super iso ja monessa oli vähän niinku eri huoneita. Vaikutti oikeesti luksuskodeilta. Näkemisen arvoisia todellakin! Just hauskaa kiertää, vaikka ei ostakkaan mitään.

Kiitos vielä rakas Jasmin reissusta! Jasmin meni muuten pari päivää sitten kihloihin<3

Ootko sä käynyt Dubaissa? Mitä tykkäsit?

2 Comments

  1. 05.11.2017

    ite oon käyny muutaman kerran ja onhan se upee paikka, mut ei silti ihan se mun juttu.


    • Janita 05.11.2017

      Mä ymmärrän! Niinpä, se on kyllä upee, mutta se on niin överi 😀 Mutta ah Dubain lämpö on ihanaa!


Comments are closed.