SISKONPEDILLE PROMOKUVAT

Siskonpeti on mun mielestä paras kaikista.

Ootko katsonut jo kaikki uuden kauden jaksot? Mikä on sun lemppari jakso/kohtaus? Mä rakastan sitä kohtaa, kun Krisse menee vähän “synnyttelemään”. En muista missä jaksossa se oli, mutta ihan loistava.

Täältä löytyy kuvauksista näistä postaus!

KUVAT: minä EDITOIMINEN: Matias Jalmari VALAISIJA: Juuso Partti

KIRJAMESSUILLA MIKLUN KANS + ARVONTA

Olin eilen Helsingin Kirjamessuilla Miklun kans puhumassa meidän HIMMEE-kirjasta. Oli kiva palata vähän kiertueen ja kirjan fiiliksiin (vaikka jännittikin puhuminen niin ison yleisön edessä). Tuli melkeen ikävä tuota kiertue-aikaa, koska se oli niin spessua! Kaks kuukautta kierrettiin keikkabussilla ympäri Suomea meidän porukan kans. Nähtiin niin paljon eri ihmisiä ja paikkoja, kohtaamisia, onnenkyyneleitä ja riemua. Mä sain olla mukana ikuistamassa kiertueen kuviksi.

Tässä vielä pari muistoa kirjajulkkareista. Oli ihanaa!!!

Ne kenelle kirja ei oo vielä tuttu, se on siis Mikael Gabrielin ensimmäisestä Suomen-kiertueesta. Kirjassa Miklun tekstit ja mun ottamat kuvat. Pääset sukeltamaan keikkabussielämään, bäkkärifiiliksiin, Meet&Greet-tapahtumiin sekä Miklun lavatunnelmiin.

Mulla ois teille viisi kirjaa arvottavana!!! Kommentoi alle jotain kivaa tai esim ihan vaan JEE niin oot mukana arvonnassa! Arvonta päättyy 6.11 ja arvonnan suoritan 7.11. Voittajille ilmotan sähköpostitse, joten kommenttia kirjottaessa muista laittaa sähköpostikenttään toimiva sähköpostiosoite mistä sut tavoitan (se ei tuu näkyviin muille). ONNEA ARVONTAAN <3

KUVAPLÄJÄYS NEW YORKISTA

Vihdoin kaikki New Yorkin kuvat on ulkona, eihän tässä mennyt kuin reilusti yli kuukausi LOL. Musta ois ihanaa viettää tää syksy vaan haavemaailmassa eläen ulkomailla ja nauttien. Koko syksy vois mun puolesta ehdottomasti olla täynnä pelkkää Nykiä! Onneks täällä blogin puolella voin elää sellasta elämää 😀

Kommentoi HEP jos jaksoit katsoa kuvat loppuun asti!

MÄ HALUUN TAKAS NYKIIN ÄKKIÄ. Entäs sä?

1 2 3 4 7