MITEN PAPARAZZIT KUVAA MUOTIVIIKOILLA // BECKHAM HYSTERIA

Muotiviikoilla New Yorkissa on niin hauskaa. Yhtäkkiä nurkan takana voi olla kunnon meiningit meneillään ja sikana paparazzeja pörräämässä. Tänäkin vuonna (täällä viime vuoden postaus) Beckhamit suunnisti samaan ravintolaan syömään Victorian näytöksen jälkeen ja paikka tietysti parveili paparazzeja sekä faneja. Sattumalta Artun kans käveltiin siitä ohi ja jäätiin todellakin pällistelemään. Ekat paparazzit oli takuulla odottanut ainakin tunnin.

Muotiviikoilla nuo tilanteet on niin hauskoja, kun julkkiksia odotetaan paikalle. Se on odottelua välillä hyvinkin pitkään, jokaista mustaa isoa autoa jännitetään että onko se nyt tämä vai ei ja kuka sieltä nousee. Oma paikka on kyynerpäätaktiikalla saalistettu ja siitä ollaan hyvin tarkkoja, että kukaan ei mene kenenkään eteen – jos sen menee tekemään, siitä saa muuten kuulla ihan huolella! Kun autosta vihdoin nousee oikea tyyppi, kuvat täytyy ottaa salamannopeasti. Kaikki varmasti toivoo, että kuvat on tarkkoja eikä ihan heilahtaneita tai ylivalottuneita. Tilanne on SUPER nopeasti ohi. Ja tän jälkeen koko paikka onkin tyhjä.

Beckhamien odottelu ja saapuminen näytti kutakuinkin tältä:

Musta auto on saapunut paikalle. Odotetaan ja jännitetään kuka sieltä tulee.

Välillä autoista nousee ns “vääriä” ihmisiä. Se on niin läppä katsoa niiden hämmästyneitä ilmeitä kun salamat räpsyy alussa ihan hulluna, kunnes paparazzit tajuaa et HUPS.

Taas yks musta auto on saapunut paikalle. Nyt jännättään ovatko Beckhamit siellä.

Noniiiiiin siinä he vihdoin ovat! Kamerat laulaa ja fanit huutaa huolella.

Ja näinkin voi todellakin käydä 😀 Uskon, että paparazeilla on aikamoiset paineet ja epätarkat kuvat on takuulla niiden kauhu.

Ja sit odotellaan Viktorian autoa. Liikenne on aika sekasin ja järkkärit raivoaa, että kukaan ei saa mennä autotielle eikä tukkia jalkakäytävää.

Yhtäkkiä ihmisjoukon läpi käveli Jared Leto!

Ja taas odotellaan. En tajua miten ne jaksaa, vaikka toisaalta oon kyllä just samanlainen jääräpää, että en anna periksi. Mutta en halua enää haaskaa aikaa tollaseen 😀 Se on muuten hauskaa, että tuolla rupee jo tunnistaa samoja kuvaajia sekä viime vuonnakin kuvanneita tyyppejä!

Ja siinä hän nyt vihdoin on squadinsa kanssa! Fanit huutaa ja paparazzit yrittää saada Viktorian katsomaan just heidän kameraan. Viktorian jokainen askel on tietysti hyvin harkittu ja askellus on täydellistä kuvia ajatellen.

Viktoria on päässyt sisälle ja niin tilanne on ohi. Kaikki pakkaa kamansa ja lähtee edaamaan kuvia. Paikka on parissa minuutissa taas kokonaan autio. Sen jälkeen ei merkkiäkään, että äskön paikalla oli vielä kunnon härdelli.

Tiiän, että tää kuulostaa osittain hyvinkin naurettavalta. Kyllä sitä se munkin mielestä on, mutta se on myös hyvin kutkuttavaa. Ja nyt taas muotiviikoilla ekalla kertaa kuvatessa mun jalat tärisi ko jännitti niin paljon 😀 LOL. Artulta on tulossa niin hyvää videomatskua noista tilanteista. En malta odottaa!!!

4 Comments

 1. fangirl 17.09.2017

  Hienoja kuvia paparazzi! millä ite edaat kuvia?


  • Janita 18.09.2017

   Voi kiitos! Edaan tällähetkellä Lightroomilla.


 2. Laura 17.09.2017

  Oon ihan innostunut lukiessiani tätä postausta, ihan kuin olisin itsekin mukana 😀


  • Janita 18.09.2017

   Hihiiii ihanaa,jos pääsit vähän muotiviikkovilinään kii! Siellä on niin hauskaa 🙂


Comments are closed.