MARIMEKON SYKSY ON TEHTY ROHKEILLE JA ITSENÄISILLE NAISILLE

Kaupallinen yhteistyö Marimekon kanssa

Pala suomalaisuutta on lähes päivittäin esillä pukeutumisessani ja kannan sitä ylpeästi. Marimekossa yhdistyy suomalaisen designin parhaat palat: rohkeus yhdistellä värejä ja kuoseja, ajattomuus ja kestävyys. Omalla tyylillä voi helposti ilmaista itseään ja niitä itsevarmoja valintoja arvostan niin pukeutumisessa kuin persoonissa.

Marimekon syksy on täynnä kauniita vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Unikkokuosi ja turkoosit Lumi-nilkkurit on mun lemppareita. Parasta Marimekon vaatteissa on se, että voin samalla sahalaitaraitaisella asulla hyppiä kuvauskeikoilla ja juhlissa. Ne on vapaasti yhdistettävissä kaikkiin hetkiin.

Uutta mallistoa selatessa tuun hyvälle tuulelle. Marimekko osaa yllättää, selkeälinjaisten kuosien yhdistäminen iloisen värisillä asusteilla on <3!! Esittelen sulle Marimekon syksyn muodista mun lempparit.

Oon fiiliksissä Unikon paluusta ja varsinkin Karla-laukku sopii hyvin mun tyyliin.

Tää pinkki Molla-villakangastakki on musta super ihana! Beige ja pinkki on yllättävän tyylikäs väriyhdistelmä.

Tämä Kaatri-mekko ja nää turkoosit lempparikengät <3

Tämä Katja Sahalaitaraita -takki on mielettömän muhkea ja siihen on ihana kääriytyä näin syksyllä. Siihen yhdistin Iso Milla -laukun ja beiget saappaat.

Katja-toppatakki, Aeria-neule ja beiget saappaat.

Ja hei nyt saat 50 € alennusta kaikista takeista!! Etu on voimassa Marimekko-myymälöissä ja verkkokaupassa 8.10. asti. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tää tarjous!

Olis kiva kuulla mikä vaate tai asuste on sun lemppari Marimekon syksyn mallistosta ja mistä inspiroiduit eniten?

ps. Liittymällä Marimekon asiakasohjelmaan saat ensimmäisestä ostokerrasta -15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa 2 viikkoa rekisteröitymisestä Marimekko-myymälöissä ja verkkokaupassa marimekko.com. Liittyä voit kaikissa myymälöissämme tai TÄÄLLÄ.

Kuvat by ARTTU MUSTONEN (editointi mä)

1 2 3 4 6