MUN FLOW-ASU

Kaupallinen yhteistyö Zalandon kanssa

Flow Festival on jo kahden viikon päästä (11.-13.8) !!! Hullua miten nopeesti aika menee. Tuota viikonloppua kyllä odotan, koska Flow’ssa musiikin lisäksi taide ja design on isossa roolissa. Inspiroivia pukeutujia löytyy näiltä festareilta roppakaupalla ja monet panostavat asuihinsa poikkeuksellisen paljon.

Olin viime vuonna Flow’ssa ekaa kertaa ja tykkäsin kyllä kovasti. Festariyleisö on tosi trenditietoista eikä kauheesti kuljeta massan mukana vaan jokainen korostaa oman tyylin parhaita puolia. Se on super siistiä ja inspiroivaa! Flow’n lähestyessä ainakin mulle asukriisit iskee päälle, vaikka kuinka yrittäis olla stressaamatta mitä päälle laittaa niin silti joka kerta vaatehuone (tai oikeestaan koko kämppä) räjähtää, ko pyöritän kaikki vaihtoehdot läpi 😀 Zalando pelasti mut kriiseilystä ja nyt mulla on hyvissä ajoin mietittynä asut sinne. Tuntuu oikeesti aika helpolta, kun ei tarvi sit stressaa. Suosittelen sullekin lämmöllä asujen suunnittelua hyvissä ajoin!

Tänäkin vuonna Zalando on mukana isosti Flow’ssa. Tällä kertaa Zalando toteuttaa uuden ja ennen näkemättömän festarielämyksen Zalando Black Tent -lavalla, missä on luvassa sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippunimiä! Tsekkaa se siis ehdottomasti!

Käytiin kuvaamassa mun festariasu ja vähän fiilistelemässä kesää (kauheesta tuulesta huolimatta) sekä tulevaa Flow’ta Annan ja Karon kanssa!

Flow on siis jo kahden viikon päästä!! Mikäli liput Flow’hun kiinnostaa, mun Instagramissa on arvonnassa kaksi kolmen päivän lippua! Kannattaa käydä osallistumassa <3

T-PAITA MISSGUIDED(ZALANDO) HOUSUT TOPSHOP(ZALANDO) FARKKUTAKKI TOPSHOP(ZALANDO) KLOVNIKENGÄT KATY PERRY(ZALANDO)

KUVAT ANNA SILLANPÄÄ