HARIBO-KARKKEJA KUVAKOLLAASISSA

JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5759-008-2JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5607-2-2 JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5614-2 JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5693 JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5501-008-7 JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5593 JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5707-3 JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5744-2-4 JANITAAUTIO_kehyskollaasi_koti_JANITAAUTIO_kehyskollaasi_IMG_5797-2

Vihdoin mun kuvakollaasi on valmis!!! Pitkään haaveilin ja luonnostelin uutta kollaasia (täällä kuvat vanhasta), mutta se oli ylläri vaikeeta, kun oli sata ideaa päässä eikä niistä todellakaan osannut yhtä valita. Taitava sisustussunnittelija Elina Vähäjylkkä pelasti mut pinteestä ja teki mulle kehyssunnitelman valmiiksi. Oon SUPER tyytyväinen!

Alunperin kuvien taakse ajattelin laittaa erivärisiä, suht simppeleitä kehyspapereita, mutta yhtenä päivänä luovuuden tuskassa tulinkin toisiin ajatuksiin XD Kuvien taakse laitoin erivärisiä höyheniä, vanhoja heliumpalloja, karkkijulistetta sekä Haribo-karkkeja. Ehkä siitä tuli just mun näköinen?

Kuvat sain Fotoyks.fi:ltä. Parasta siellä teettämisessä oli ehdottomasti se, että kuvat sai tilata just haluamassaan koossa eikä niitä tarvinut jälkikäteen tuskanhiessä leikkaa kehykseen sopivaksi. Yleensä niin on aina käynyt muista nettikaupoista tilatessa, koska tarjolla on ollut vaan tiettyjä vakiokokoja. Fotoykkösellä sain teetettyä esim. 61X91 kokoisia kuvia. Pisteet siis heille ja muutenkin paljon kiitoksia todella hyvänlaatuisista kuvista!

Mun koti on muuttunut totaalisesti 1,5 vuotta vanhasta kämppäpostauksesta. Uusi päivitys luvassa heti koko kämpästä, kun saan tän viimeisteltyä. Mitäs ootte mieltä tästä kollaasista?

KUVAT TEETETTY FOTOYKS.FI (saatu lahjaksi) / KEHYKSET IKEASTA / KEHYSSUUNNITELMA ELINA VÄHÄJYLKKÄ

4 Comments

 1. S-A 14.04.2017

  Wau, ihan sairaan magee kollaasi!!?


  • Janita 14.04.2017

   Kiitos paljon!!! <3


 2. 79Jarrod 23.04.2017

  I must say you have very interesting posts here. Your website should go viral.
  You need initial traffic only. How to get it? Search for; Miftolo’s tools go viral


 3. Very good website – bookmarked


Comments are closed.