Mulla on uudet nettisivut

Pompin täällä riemusta, nimittäin nää on vihdoinkin ulkona! Näitä on väännetty ja käännetty, mutta valmista tuli. En ois kyllä ikinä aikasemmin uskonut miten vaikeeta on päättää millaiset nettisivut ois omannäköiset, vaikka alussa pää oiskin täynnä ideoita. Ja mitä laittaa portfolioon. Huhhhuh. Kiitos Idalle kärsivällisyydestä ja super hyvästä jäljestä. Taitava tyyppi <3

Blogin lisäksi täältä tosiaan löytyy LOOKBOOK-osio, minne kerään kaikki mun asupostaukset. Asujuttuja siis luvassa enemmän, mutta muut höpöttelyt sekä duunijututkin säilyy kyllä. Olisko sulla mulle postaustoiveita? Olis kiva kuulla niistä ja muistakin ideoista! Himmeetour loppuu perjantaina ja en oikeen tiedä mitä teen elämälläni sen jälkeen, mutta onneksi mulla on nyt nää uudet sivut. Eli kommentit ja postaustoiveet on enemmän kuin tervetulleita.

Postaustahti on lähiaikoina ollut aika surkeeta, mutta tarkoituksena ois rueta päivittämään nyt enemmän, sillä nyt on paremmin aikaa ja päässä on paljon ideoita.

Ihanaa viikkoa XX Parasta, että on kevät. Tai ainakin ihan kohta.

janitaautio_img_9587 janitaautio_img_9792 janitaautio_img_0600 janitaautio_img_0174 janitaautio_img_0572 janitaautio_img_0113-2

1 Comment

  1. Em 15.03.2017

    Moikka! Oon oikeesti tosi innoissani sun nettisivuista, nää on iha törkeen hienot!! Rakastan sun kuvia ja kuvaustyyliä ja tuun varmasti olemaan vakiolukija, noi sun kuvat on vaa huikeita! Inspiroi itteeki koittaa valokuvausta 🙂 Keep it up!


Comments are closed.