HIMMEETOUR KANSIEN VÄLIIN

Huomenna on viimenen Himmee tourin keikka ja tuntuu oikeesti aika oudolta. Kuten edellisessä postauksessa sanoinkin, en oikeen tiiä mitä tuun tekemään sen jälkeen, koska kaks kuukautta ollaan menty niin hyvällä porukalla ja meillä on ollut oikeesti ihan mieletön yhteishenki. On myös tottunut siihen, että aina perjantaina hypätään keikkabussiin ja siellä vietetään ainakin viikonloppu. Veikkaan, että meillä kaikilla on huomenna aika jännä fiilis keikan jälkeen.

himmeetour_janitaautio_IMG_0150

Porukan lisäksi mulla tulee ikävä keikkabussissa oloa. Ja se fiilis, kun meni omaan pieneen makuupaikkaan, laitto napit korville, verhot kiinni ja rupes nukkumaan liikkuvassa bussissa. Siinä oli ihan sellanen Justin Bieberin dokkarin keikkabussifiilis 😀 Myös hetket ennen keikkaa, hysteerisesti itkevät fanit ja Lapin mökkihetket jää mieleen. Eniten tuun ikävöimään naurukohtauksia bäkkärillä, jolloin Pike tippui lattialle asti.

Miklu jakso kaikille olla mielettömän ystävällinen. Meet&Greetissa moni tuli sanomaan Miklulle miten paljon hän on vaikuttanut heidän elämään. Siellä oli tosi koskettavia tarinoita ja niiden hetkien tallentaminen tuntui merkitykselliseltä. Monesti mietin, että oon aika etuoikeutettu, että Miklu otti just mut ikuistamaan niitä hetkiä.

Eilen WSOY julkisti, että Himmeetourista tehdään valokuvakirja! Vihdoinkin tää on julkista ja pääsen jakaan tän teille <3 18.heinäkuuta ilmestyvässä kirjassa tulee olemaan Miklun henkilökohtaisia tekstejä ja mun kuvaamat kuvat. Oon unelmoinut valokuvakirjasta pitkään ja nyt se toteutuu – ja vielä näin isosti! Mulla on hyvin kiitollinen mieli.

IMG_9769SYNTTÄRIT_himmeetour_2V5A5601oulu_himmeetour_janitaautio_2V5A0383-2 oulu_himmeetour_janitaautio_2V5A0076hämeenlinna_himmeetour_janitaautio_IMG_9494janitaautio_himmeetour_mikaelgabriel_himmeetour_janitaautio_2V5A27542V5A29492V5A3855oulu_himmeetour_janitaautio_2V5A0668UUSIKAUPUNKI_himmeetour_janitaautio_IMG_6776-2 

Voice ja NRJ uutisoi valokuvakirjasta. Käy lukemassa!