Himmeetä

mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c3952-3

Luin just joulukuussa 2015 kirjottamiani tavotteita vuodelle 2016. Muistan sen fiiliksen, kun muka niin itsevarmana kirjotin ylös kaikkia mahollisia tavoitteita ja toiveita, joita en todellakaan uskonut ainakaan vielä seuraavan vuoden aikana toteutuvan. Laitoin listaan myös asioita, joita yritän itsessäni edelleen parantaa joka vuosi kuten “opettele vastaamaan heti viesteihin” ja “aloita salilla käynti tai edes juoksulenkit”. Tälläkään kerralla en niissä onnistunut. Onneksi sentään muistin mennä joka kerta hammaslääkäriin oikeana päivänä ja opin pitämään paremmin asioita järjestyksessä kalenterin avulla.

Hulluja toiveita toteutui, kun pääsin New Yorkiin unelmien työreissulle, sain kunnian kuvata parikin levyn kantta ja pääsin tapaamaan niin monia mielenkiintoisia ja inspiroivia ihmisiä. Ja ainiin – näin Victoria Beckhamin!

Lisäksi listassa oli tavoite, että pääsisin kuvaamaan Mikael Gabrielia. Ja arvatkaa mitä?! Miklu kysy mua sen viralliseksi keikkakuvaajaksi Himmee-kiertueelle!!! Kiertue alkaa jo nyt tulevana viikonloppuna ja kestää seuraavat kaksi kuukautta. Huomenna illalla hypätään keikkabussiin ja lauantaina ensimmäinen keikka Joensuussa. Can’t wait!

Suosittelen lämmöllä tollasten listojen tekemistä, koska sitä kautta ainakin alitajunnassa sä rupeet käsitteleen niitä hullujakin unelmia ja niistä voikin tulla joku päivä totta. Listojen lisäksi tee unelmien eteen kovasti töitä, muista haaveilla ja ennenkaikkea uskoa itseesi <3.

Nää kuvat on syksyltä, kun käytiin kuvaamassa materiaalia tätä Himmee-kiertuetta varten.

kollaasit33 mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c3843-2 mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c3814-4 mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c4035-2-2 mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c4080-3-4 mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c3777-3 mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c3756 mikaelgabriel_byjanitaautio_1a7c4092-2-3
Mikael Gabriel
Stailannut Vesa Silver
Hiukset Saara Sarvas