127 KUVAA VUODESTA 2017

Tän gaalaillan tuun muistaan ikuisesti, kun lähdin tuolta kesken kaiken ja kiirehdin Kisahallin parkkipaikalle. Siellä odotti HIMMEE TOURin bussi ja kaks kuukautta kestävä seikkailu ympäri Suomea alkoi! Kiitos vielä erityisesti Miklu ja Peppi sekä koko jengi!

KARIBIA

EMMA GAALA

LOS ANGELES

DIDEM

PAULIGIN PAULA

VESA SILVER, BENJAMIN PELTONEN JA KUUTIS

Sain kuudennen kummilapsen<3

GAALAHOMMIA

SISKONPETI

PING HELSINKI

VAPPUNA BASSORADIO

KIOVASSA EUROVIISUHUUMA

Mun synttärit. NÄÄ KAIKKI TYYPIT ja tämä päivä<3

Jonnan ja Jyrin kihlajaiset.

TYYLI.COM

Musta tuli X Factorin sometyyppi. Nää oli ekat kuvaukset!

Tapasin mun uuden pikkusiskon<3

MEIDÄN KIRJAJULKKARIT

Näitä kahta yllä olevaa tyyppiä haluan erityisesti kiittää tästä vuodesta!

LUMENE

JONNAN POLTTARIT

JONNA SYDÄN JYRI

TUKHOLMAN MUOTIVIIKOT

NYKIN MUOTIVIIKOT

AITO G

MARIMEKKO PARIISI

DUBAI

ARTTU VOITTI!!!

KATRI NISKANEN

VERO MODA

KUNINGATTAREN SYNTTÄRIT

#NELLYXMASHOTEL

2017 oli elämäni opettavaisin vuosi. Se sisälsi paljon kaikkea hyvää mistä oon tosi kiitollinen esimerkiksi ihanat ja välittävät ihmiset, seikkailut ja mielettömät työjutut. Mutta yllättävän paljon tähän vuoteen mahtui myös kyyneleitä. Ens vuonna aion keskittyä pelkästään positiivisiin juttuihin ja ihaniin ihmisiin, negatiivisuus heitetään kankkulan kaivoon! Ens vuodesta tulee vielä parempi, sellanen kutina mulla on.

Haluan päättää tän kuvasarjan mun siskojen kuvaan, ne on parasta maailmassa!

Sulle tahdon sanoa kiitos, että oot pysynyt mukana<3 Ihanaa uutta vuotta!

VUOSI VAIHTUU IHAN KOHTA

Vuosi vaihtuu ihan just. Miten aiot juhlia sitä? Mainitsin aikasemmassa joulupostauksessa, että oon stressannut uuden vuoden vietosta ihan liikaa. Sain tehtyä päätökseni sen suhteen ja suuntaan Iihin (Oulun lähellä) serkkujen luo. Mutta siis halusin vaan sen sanoa, että älä stressaa!!! Oikeesti muka niin läppä ko se on monelle (minut mukaan lukien) kunnon murheenkryyni. Oo vaikka vaan kotona, rentoudu, syö vähän suklaata ja lue kirjaa. Just ihanaa<3

KOOSTE VUODEN 2017 REISSUISTA

Mulla on (ikuinen) matkakuume. Tää kylmyys ja pimeys ei vaan oo mun juttu. Rupesin äskön muisteleen, että mihin tänä vuonna matkustinkaan ja kokosin ne tähän. Ihan liian harvoin tulee kunnolla muisteltua jo tehtyjä reissuja ja perus aina haluan vaan uuteen seikkailuun. Reissujen muisteleminenkin on ihanaa ja varsinkin kuvien ja videoiden kautta ne voi elää melkeenpä uudestaan. Oon kyllä tosi kiitollinen, että oon päässyt paljon matkustaan ja vielä töidenkin kautta.

NONIIN KOOSTE ALKAA. Tää vuosi alko todella tyylikkäästi Tukholman risteilyllä Lotan ja Annan kans. Hhaha hyvä listata heti nää lähikohteetXD

Tammikuun lopulla pääsin unelmieni blogimatkalle Karibialle. Oli ihan sairaan siistiä saada Ruotsista tuollanen meili ja päästiin Mariannan kans reissuun. Samalle matkalle lähti mm. Lene Orvik, Espen Hilton ja Mascha Vang. Oltiin El Blok -hotellissa, Vieques Islandilla. Tuo saari on kaunein paikka missä oon ikinä käynyt. Mieletön luonto, jäääätävä öinen tähtitaivas, turkoosi meri ja villihevoset. Ihan niinkuin kaikkialla ois lisätty värikylläisyyttä ja vähän kontrastia. Meillä oli hauska porukka ja meistä pidettiin niin hyvää huolta tolla reissulla.

Maaliskuun alussa kävin ihanan Sinin kans Losissa kuvausmatkalla. Mun osalta reissu kesti vaan tyyliin viis päivää, mutta oli just hauskaa mennä niin lyhyeks aikaa sinne asti<3

Pitkä vaihto Lontoossa nin kerkesin käydä moikkaan ihanaa Rebeä.

Toukokuussa pääsin kuvaamaan Kiovaan euroviisuhuumaa! Hengattiin siellä Sinin, Tumen ja Marin kans. Tosi kiva ja erilainen kokemus!!

 @normajohn

Toukokuussa pikavisiitti Köpikseen Veromodan kans. Siellä esiteltiin Malene Mallingin tekemä laaja uudistus Veromodalle ja sillä reissulla mulle valkeni kuinka cool brändi se onkaan!

Toukokuun lopulla tehtiin kiva päiväreissu Tallinnaan Vienan, Artun ja Antonin kans. Päästiin uuden Megastarin kyytiin ja vielä Business Loungeen, se oli niin freesi eikä mikään perus (ahdistava) risteily.

Anteeks Arttu varastin nää kaks kuvaa sun blogista.

Kesäkuussa Zalandon kans Berliinissä BREAD&BUTTER 2017 preview eventissä. Täynnä inspiroivia tyyppejä kuten nämä upeat Adwoa Aboah ja Vivienne Westwood.

Elokuussa Instrumentariumin kans Tukholmassa kuvaamassa muotiviikoilta matskua. Videoita voi vielä käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

Syyskuussa uudestaan Berliinissä, Bread&Butter<3 Siellä kaikki oli niin inspiroivaa!!! Oli muotinäytöksiä, tyylikkäitä ihmisiä, inspiroivia luentoja, hyvää ruokaa, jopa pallomeri ja rullaluistelualue, kukkaseiniä. Niin paljon värejä. Kuvasin siellä Zalandolle bold-kuvia. En oo muuten tehnyt sieltä vieläkään yhtään blogipostausta, mutta pitää kyllä kerätä kaikki kuvat yhteen ko pääsen kämpälle ja tehdä niistä “hiukan” myöhässä postaus. Toivon, että pääsisin tuonne ens vuonnakin!

Caroline Daur (yllä) ja Adwoa Aboah.

Syyskuussa koitti mun lempparijuttu elikkäs NEW YORKIN MUOTIVIIKOT. Pääsin sinne Lidl:n mukana ja meitä oli kunnon suomijengi, ihan niinku oltais oltu luokkaretkellä. Jäin sen jälkeen sinne pidemmäksi aikaa seikkailemaan Artun, Alexan ja Lindan kans. Muotiviikkojen aikaan Nykissä riittää säpinää ja kuvattavaa. Odotan jo ens syksyä, mutta voisin kyllä lähtee käymään siellä nyt kevään muotiviikoillakin.

Syyskuussa Köpiksessä Tommy Hilfigerin kans. Käytiin Didemin, Sofian ja Jekun kans Gigi Hadidin tapaamisessa, kun hän kertoi tekemästään yhteistyöstä Hilfigerin kans.

Lokakuun alussa kuvasin Pariisissa Marimekolle. Unelmien keikka mulle!

Vuoden vika reissu oli rentouttavin loma ikinä, kun olin Dubaissa mun siskon Jasminin kans. TÄYDELLISTÄ nollaamista: nukkumista, lukemista, aurinkoa, syömistä ja uimista. Dubai ei oo koskaan mun mielestä oo ollut mitenkään kiinnostava kohde ja oikeestaan just sen takia valitsinkin sen kohteeksi. Täydellinen paikka rentoutumiseen ja lämpöön. Ihan varmasti sieltä löytyy myös super upeita paikkoja, mutta aurinko ja poolilla olo riitti mulle niin hyvin. Lähtisin millon vaan uudestaan tollaselle lomalle!

Siinäpä ne! Oli kiva kerätä kaikki tän vuoden reissut kasaan. Viimeaikoina mulla on aina välillä iskenyt ikävä huoletonta reppureissuelämää, kun lukion jälkeen reissasin parin vuoden ajan aina muutaman kuukauden ulkomailla. Olin reppureissaamassa mm. Filippiineillä, Malesiassa ja Balilla, au pairina Michiganissa ja Saksassa. Tehtiin myös kaveriporukalla road trip Jenkkeihin. Oikeesti en kyllä enään jaksais sellasta reppuelämää, että aina ko palas Suomeen hetkeksi, omat kamppeet oli jossain nurkassa koska ei ollut omaa pysyvää kämppää. Mutta nuo seikkailut tuun aina muistamaan ja niiden kautta oon saanut mielettömiä kokemuksia sekä rohkeutta. Ne ovat myös avartaneet p a l j o n.

Ens vuodelta toivon mm. mahdollisimman paljon reissuja! Oon haaveillut Afrikasta niin paljon ja pitkään, että sinne toivon pääseväni. Haluaisin päästä kuvausmatkalle esim. Tansaniaan, Keniaan tai Etiopiaan ja olla siellä vähintään kuukauden. Haavelistalta löytyy myös Malediivit ja Islanti, mutta en tiedä onko niiden vuoro vielä ens vuonna. En kyllä tiiä mihin mun rahat enään riittää, nimittäin oon ajatellut ostaa kämpän…

Matkustaminen on oikeesti kyllä ihan parasta. Mitkä kohteet on ollu sun lemppareita ja mitä paikkoja on sun haavelistalla?

1 2 3 4 71