LET IT SNOW

Yhteistyössä WSOY

En voi melkein uskoa, että jouluaatto on viikon päästä! Se näköjään aina pääsee yllättämään mut, vaikka sitä kerkeäis vähän valmistellakin. Mulle joulu merkkaa rauhoittumista, perheen kanssa yhdessäoloa, joululauluja, suklaata, kirjoja ja isojen palapelien tekemistä. Ennen kaikkea nauttimista!

Varasin just torstaille bussiliput kotiin pohjoseen missä vietän joulun. Sitä ennen on kuitenkin paljon töitä, mutta onneks on myös aikaa fiilistellä.

Eilen heti aamusta fiilistelin kuvauksissa, kun kuvattiin JUULIAlle uusia promokuvia. Ihana Saara Sarvas meikkas ja laittoi hiukset. Se on vaan niin parasta työskennellä inspiroivien ihmisten kanssa.

Kuvausten jälkeen menin Annan luo naapuriin rentoutumaan. Joonas liittyi myös messiin ja opetti Annalle sen uuden DJ kontrollerin käyttöä 😀 Mä makoilin sängyllä ja luin kirjaa. Mietittiin myös kuumeisesti mistä löytyis mökki uudeksi vuodeksi. Ehkä me ollaan vähän liian myöhässä asian kanssa, mutta silti mulla on vahva luotto, että jostain se saadaan hommattua?!!?

Kuten aikaisemmin mainitsinkin, mun jouluun kuuluu kirjat. Joulut ja ulkomaanmatkat on oikeastaan ainoita aikoja, joilloin tulee kunnolla luettua (ja rentouduttua). Mulla ois sulle talvinen kirjavinkki! Nimittäin Let it Snow- kirja, jossa on kolme eri rakkaustarinaa eri kirjoittajilta. Karkkia ja suklaata hulluna kaveriksi ja sit fiilistelemään 🙂

Kirjan saa edullisimmin Adlibriksestä!

Hyvää joulua!

Kuvat 1, 6-8 by Anna Sillanpää