VILLATAKKIHULLUUS

Niinku aikaisemmin oonkin jo kertonut, tykkään sikana muutamasta suomalaisesta vaatebrändistä. Ennen laadun ja kotimaisen designin merkitystä en oo edes kauheesti tajunnut miettiä, mutta nykyään sillä on paljonkin vaikutusta mun ostopäätöksiin. Vaikutusta on ollu todellakin tällä mun työllä, että oon ymmärtänyt suomalaisten tekijöiden tukemisen merkityksen. Yks ehdoton lemppari on R/H Studio, jonka kauniisti suunniteltuja ja pehmeitä vaatteita rakastan. Kuvattiin mun siskon Merin (joka oli muuten mulla TET:ssä viime viikon awww) ja Alexan kans uunituoreita R/H:n takkeja sekä söpö lompakko ja laukku.

Ihanaa viikkoa sulle! Mä yritän tässä palautua lomalta takas arkeen.

Villatakit + lompakko + laukku: R/H Studio

Kuvat Meri Autio (1, 2, 3, 4, 7 ja 8) ja Alexa Dagmar (5 ja 6)

7 Comments

 1. Jutta 15.11.2016

  IHANIA KUVIA JANITA!!! Sun pitäis enemmän näkyä kuvissa <3


 2. Nanna 15.11.2016

  Ihania kuvia ja asu!! Kesällä bongasin ratikkamatkalla hienon paidan ja en kerennyt kattoa liikkeen nimeä. Sitten Seuraavana päivänä Milla Kuoksa kirjoitti blogissaan juuri kyseisestä paidasta ja en Oo vieläkään saanut sitä pois mielestä. Muutkin vaatteet R/H on ihania! Harmi ettei opiskelijabudjetilla shoppailla kun kirpputorilta:(


 3. Anonyymi 16.11.2016

  Meikkaatko?


 4. Janita Autio 20.11.2016

  Kiitos muru! Mulle on tulossa uudet sivut nii siellä sitten 😉 Niistä tulee niiiiiin kivat, että en malta odottaa!


 5. Janita Autio 20.11.2016

  Kiitos Nanna! Tiedän tunteen! Kantsii mennä ihasteleen niiden liikkeeseen (paitsi siellä iskee hulluus jokaikiseen vaatteeseen XD).
  Nii tuo on kyllä harmi, että opiskelijabudjetilla vähän haastavempaa. Mutta jos joskus yhtään ylimääräistä tai säästöjä niin sitte toteuta se sun unelma ja käy ostamassa se kyseinen paita!
  XX Janita


 6. Janita Autio 20.11.2016

  Luonnollisella tyylillä mennään 🙂


 7. Anonyymi 30.11.2016

  Pakko kysyä tuosta biker trench coatista, että onko se kuinka lämmin? Pärjääkö sillä ihan oikeesti pakkasella vaikka onkin spring/summer 2017 mallistoa? 🙂


Comments are closed.