12 TUNTIA SINGAPORESSA

Balilta palatessa mulla oli 12 tuntia aikaa Singaporessa. Olin käynyt siellä kerran aikasemmin neljä vuotta sitten, mutta sillon kaupungista oli jäänyt vähän sekava kuva. Yövyttiin silloin mun serkun Helenan kans jossain jeerassa ja taxikuski höpisi, että siellä ei muka olis korkeita rakennuksia. Mutta nyt mulla oli aikaa lähteä käymään just siellä Marina Bayn lähettyvillä ja todistaa niiden olemassaolo.

Ihmiset oli mielettömän auttavaisia, kun kyselin metroreittiä paikasta toiseen. Oikeen kahteen otteeseen  ystävällinen tyyppi osti mulle metrolipun, koska mun kortti ei jostain syystä toiminut. Kiertelin ihastellen paikkoja, nautin yksinolosta sekä shoppailin (nimittäin Balilta en ostanut yhtäkään vaatekappaletta). Teki melkeen mieli pomppia ja fiilistellä, koska elämä maistu sillon niin kivalta.

Lensin Singaporesta Saksaan Singapore Airlinesilla ja tykkäsin niin paljon. Mielettömän ystävällinen henkilökunta, pehmeät ja hyvin muotoillut penkit, väljemmät jalkatilat, uudet (+toimivat!) näytöt, vessat tilavempia, jälkiruokana Magnum- jäätelö ja oikeat aterimet. Eka kertaa 12 tunnin lennon jälkeen olisin mielellään voinut vielä jatkaa istumista ja katsoa vielä pari elokuvaa. Tosin osittain saattaa johtua siitä, että nukuin 9 h putkeen enkä kerennyt edes yhtä leffaa katsoa loppuun XD

POKEMON oli se juttu.

Nyt oon postannut kaikki reissukuvat Balilta, joten aika siirtyä seuraaviin setteihin. Kivaa viikkoa sulle! Mä suunnistan tänään Slushiin kuvaamaan.