MÄ IHAN OIKEESTI VOITIN!

En oikeesti ehkä ihan ymmärrä, että mä todella voitin sen Zalandon kilpailun Suomen osalta Best Newcomer- kategoriassa! Oon pomppinut nyt pari päivää onnesta ja luultavasti jatkan pomppimista Köpiksen reissuun asti, jossa me suomalaiset kilpaillaan muiden pohjoismaalaisten voittajien kanssa. Ihan super jännittävää!

Iso kiitos teille, jotka kävitte äänestämässä mua aikaisemmin, nimittäin teidän äänillä oli iso vaikutus valintaan. Taas olisin vailla apua, sillä toinen äänestyskierros starttas just! Mun lisäksi Suomesta kilpailee hyvä ystäväni Arttu sekä super ihana Sara! Meidän suomijengi olis tosi kiitollinen jokaisesta äänestä.

Äänestämään pääset tästä. Kiitos jo etukäteen!

(Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 1000 euron arvoinen lahjakortti Zalandolle!)

2 Comments

  1. Nenna 19.10.2016

    Mielettömän paljon onnea!


  2. Janita Autio 23.10.2016

    Kiitos paljon!!:)


Comments are closed.