AAMUAURINKO

Suomiöverit pukeutumisessa, mutta mä oon rakastunu suomalaisiin merkkeihin. Erityisesti R/H:lla on todella kauniita vaatteita.

Tuona kuvausaamuna herättiin tyttöjen kans tyyliin ennen kuutta. Mä en todellakaan ole aamuihminen, joten parin tunnin unien jälkeen hammasta purren lähdin paikalle, mutta KANNATTI. Koko päivästä tuli ihana, kun kerrankin oltiin ajoissa liikenteessä ja kerettiin tehdä paljon asioita.

Tasan viikko sitten tultiin takas Suomeen, vaikka tosin tuntuu, että siitä olis ikuisuus (perus reissun jälkeinen olo, kun on ollut niin eri maailmassa ja sit edessä karu paluu arkeen). Tuo reissu oli ehkä elämäni kivoin kaupunkiloma. Ehdottomasti mieleenpainuvin. En tajua miten yhteen viikkoon voi mahtua niin paljon uskomattomia juttuja. Oon todella kiitollinen tytöille, että sain lähtee mukaan!

Paita: R/H studio
Housut: Marimekko
Kengät: Minna Parikka

Kuvauspaikkana tietty Brooklyn Bridge, missä kaikki aamuiset töihinkiirehtijät ois halunnu ajaa pyörällä meidän päälle XD

Kuvista kiitos Mariannalle (kuvat nro. 1, 5-8) ja Lindalle (kuvat nro 2-4) sekä Alexalle aurinkolasien lainasta.

4 Comments

 1. Anonyymi 23.09.2016

  Oot vaa niin upee! Nii kaua seurannu sun blogias ja muita someja ja iha silmät sydäminä ihailen su tyyliäs ja luovuuttas! Saan susta sairaasti inspistä joten jatka samaan malliin <3


 2. Janita Autio 24.09.2016

  <3 <3< <3 <33 KIIITOS niin paljon!


 3. Anonyymi 24.09.2016

  Ihana��.millä oot rajannut huulet?


 4. Janita Autio 24.09.2016

  Kiitti! Ihan pelkällä huulirasvalla mennään 🙂


Comments are closed.