2 Comments

 1. Cressida 29.06.2016

  Hei oisko mahdollista, että sun blogia pystyis seurata myös mobiiliversiona? Sun kuvien koko on niin iso, että puhelin heittää automaattisesti ulos sun blogista, kun tuun sun sivulle… Meinaan että joudun katsomaan kaikki sun postaukset tietsikalt ja ois kivaa selata niit myös puhelimella! 🙂


 2. Janita Autio 30.06.2016

  Moikka Cressida! Olipa hyvä, että mainitsit ton ongelman, nimittäin en oo aikasemmin kuullut, et jollain muulla olis ollu sama ongelma mun blogin kanssa. Voikohan se johtua myös puhelimesta? Mulla iphone ja se pyörittää edelleen hyvin mun sivuu.
  Mulla itseasiassa joskus oli mobiiliversio käytössä, mutta se ei ollut niin kivan näköinen nii päädyin ottaan sen pois käytöstä. Mutta mä selvitän tota ongelmaa ja mietin sitä mobiiliversiovaihtoehtoo.
  Ihanaa kesää sulle <3
  Janita


Comments are closed.