KUULUMISIA

Ensinnäkin, Heimoart on vaan niin taitava. Kiitos vielä tuhannesti kortista! Käykää ihmeessä tsekkaamassa lisää Heimon töitä täältä.
Rupesin tekemään kuvapläjäys-postausta, mutta tuntui vaan siltä, että tällä kertaa haluan kirjoittaa, nimittäin kaksi viimeistä viikkoa on ollut aivan hulluja. Mun aivot ei pysy perässä mitä kaikkea kahdessa viikossa kerkes tapahtua.
Viikko sitten pääsin Cannesiin ikuistamaan punaisella matolla MagnumFinlandin ambassorit Jekun ja Maryamin, minkä juhlien houstaajana toimi Kendall Jenner. Mieleenpainuvinta reissussa oli Kendallin sisääntulo juhliin. Järkkärit rupesivat raivaamaan tilaa tarkan kellonajan lähestyessä, paparazzeja parveili sekä tietysti faneja ilmestyi paikalle. Mun polvet oikeesti rupes tutiseen jännityksestä. Vaikka seurasinkin sen tilanteen linssin läpi, oli se vaan niin siistiä. 
Kahteen viikkoon mahtui myös toinen ulkomaanreissu. Sain olla mukana ystäväni Susanna Sivosen mukana mielettömän upeassa Art16 London Global Art Show:ssa. Susannalla oli kolme taideteosta esillä osana Start -hyväntekeväisyys näyttelyä, johon hänet kutsuttiin New Yorkilaisen galleristin pyynnöstä. Ehkä siisteintä siinä oli se, että Susannan teokset oli maailmanlaajuisesti näyttelyssä ainoat Suomesta. Pääsin siis ikuistamaan sinne taideteoksia, hetkiä ja ihmisiä. Tyylikkäitä ihmisiä oli enemmän kuin mitä näin Tokion muotiviikoilla. Kerron Lontoosta ja Cannesista lisää myöhemmin kuvien kera.
Reissujen välissä oon kerennyt hengata ihanien ihmisten kans, kuvata ja pitää synttärijuhlat (kiitos vielä kaikille, jotka tulitte). Kahteen viikkoon on mahtunut myös hyvin paljon stressiä sekä valvottuja öitä. Voin kertoa, että nyt VÄSYTTÄÄ. Paluu arkeen tuntuu erittäin hyvältä. 
Muista tehdä just sitä mitä rakastat ja tehdä kovasti töitä sen eteen.
IHANAA, ETTÄ ON KESÄ. XX
Janita

8 Comments

 1. anna 23.05.2016

  <3333333


 2. Reetta Ekström 23.05.2016

  Ihana postaus Janita! 🙂
  Lahjakkuus palkitaan ja elämä tuo eteen mitä upeampia juttuja! <3


 3. Mielettömät kaks viikkoa sulla ollut! Varmasti ihan huikeat nuo kaks ulkomaan reissua! 😀


 4. Anonyymi 23.05.2016

  Aivan mieletöntä, että oot päässy nuin pitkälle! Mutta niin se vaan on, että kova uurastus unelmien eteen tuottaa tulosta, oot siitä loistava esimerkki!

  Kaikki kunnioitus ja ihailu sun suuntaan, Janita!<3


 5. Janita Autio 24.05.2016

  <3<3


 6. Janita Autio 24.05.2016

  Kiitos ihana sinä!!<3 Elämä on niin jännää.


 7. Janita Autio 24.05.2016

  Oli kyllä ihan hullua! Tarvisin pari lepopäivää, et vois käsitellä rauhassa kuluneen viikkojen sisällöt hahhaha.
  Ihanaa kesää <3


 8. Janita Autio 24.05.2016

  En tiedä mitä osaan edes vastata. Sanattomaksi vedit.
  Kiitos sulle ihanasta kommentista!!<3


Comments are closed.