2 Comments

  1. Rachel 14.04.2016

    Wau Janita! Pakko kommentoida, kun aina ihastelen sun kuvia ihan suu ammolla. Oon viime kesästä asti seurannut sun kuvaamista sen jälkeen kun kuvasit mun veljen häissä ja oon tosi iloinen ja ylpeä susta! Ihan mieletöntä kehitystä, mieletön määrä duunia ja omaan itseensä luottamista!! On tosi inspiroivaa nähdä! Kaikkea hyvää sulle, tuut pääsemään vielä niin pitkälle noilla taidoillas! ❤️


  2. Janita Autio 18.04.2016

    <3 Kiitos paljon ihanan tsemppaavasta viestistä!!! On tää kyllä ihan crazya mitä viimesen puolen vuoden aikana on tapahtunut. Oon kyllä super onnellinen ja kiitollinen, että oon tutustunu ihaniin ihmisiin ja sitä kautta saanut myös kivoja duunijuttuja. Ja pystyny toteuttaa itseä ja tekemään sitä mitä rakastan.

    Toteutetaanpa se perhekuvaus mistä sillon häissä puhuttiin!<3 Vaikka toukokuussa tai sit kesällä? Ja olis muutenkin kiva nähdä sua!
    Ihanaa kevättä!!XOX


Comments are closed.