Uudet hiukset

Kävin Johanneksen luona hakemassa uutta ilmettä ylipitkiksi kasvaneisiin hiuksiin. Oon kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen. Paljon tuuheammat ja freesimmät hiukset nyt, kun kuivuneista latvoista pääsi eroon.

Jos etsit Helsingistä hyvää kampaajaa/parturia, suuntaa Johannes Yrjön luo 🙂

Itse hiustaiteilija.

Mulla on ollut tällä viikolla tosi keväinen olo (vaikka tosin eilen satoi lunta). Ostin Monkista hopeanvärisen kevättakin ja toivon, että pääsisin käyttämään sitä asap. Mun kämppään ruetaan tän kuun puolessa välissä tekeen kylppäriremppaa, mikä kestää kuukauden. Tässä oon miettiny vaihtoehtoja, mitä tekisin sillä aikaa. Haluaisin lähtee Afrikkaan.

Ihanaa loppuviikkoa!<3

Mun kuvat by Johannes.

1 Comment

  1. Katsku 04.02.2016

    Tosi kivat hiukset! Mulla lähtee kans pituutta nyt ensi viikolla aika paljon, ootan innolla freesimpää ilmettä 🙂


Comments are closed.