Laura sydän Aapeli

Lauran ja Aapelin ihania häitä vietettiin uudenvuodenaattona Nurmijärvellä. Morsian kertoo näin fiiliksiään heidän ikimuistoisesta päivästä:

”Päivä jota unelmoitiin mielessä ja suunniteltiin niin pitkää. Se on nyt takana kauneimpina muistoina ja kuvina. Se meni hujauksessa, eikä sitä jälkeenpäin malta olla muistelematta ja pohtimatta.

Häiden suunnittelu alkoi heti sen jälkeen, kun annoimme lupauksen avioliitosta 30.4.2015. Tuntuu jotenkin kummalliselta käyttää niin paljon aikaa ja ajatuksia vain tuon yhden päivän takia. Sitä pohdittiin hääjärjestelyiden aikana ja myös jälkeenpäin. Vaikka niihin meni aikaa ja vaivaa, oli se sen arvoista. Oli ihanaa suunnitella ja unelmoida yhdessä, kuinka päivämme tulisi menemään.

Jännitin etukäteen, että meneekö kaikki meidän ajatusten ja suunnitelmien mukaan. Ajankohtana hääpäivämme 31.12.2015 uudenvuodenaattona tuotti aluksi stressiä ja hankaluuksia. Totuttuun tapaan varmaan suurin osa on viettänyt uuttavuotta ystävien, perheen ja kavereiden kanssa. Monesti kävi mielessä, että haluavatko kaikki osallistua meidän juhlaan juuri vuoden vaihteessa ja kaiken lisäksi viime vuosi sattui vaihtumaan torstaina, mikä on meille monille vielä työpäivä. Unelmista haluttiin kuitenkin pitää kiinni ja yrittää toteuttaa ne parhaalla mahdollisella tavalla.

Aapelin kanssa halusimme myös totuttuun tapaan viettää vuoden vaihtumista ystävien kanssa, joten päätimme toteuttaa senkin. Aioimme järjestää ohjelmaa ystäville hääjuhlan jälkeen. Vietimme siis hääjuhlan ja uudenvuoden illan ihanassa ja tunnelmallisessa Ahjolassa Nurmijärvellä.

Yllätyin, että loppujen lopuksi meidän suunnitelmat oli vain pieni osa sitä päivää. Tuli yllätyksiä. Tuli niin paljon kauniita yllätyksiä. Tajusin vasta jälkeenpäin, että häävieraathan siitä päivästä tekevät suuren. Kaikki rakkaat, ystävät, perhe ja läheiset. Iso kiitos kaikille, että teitte meidän kahden päivästä niin kauniin juhlan. Saatiin kuulla niin paljon kaunista musiikkia sekä kauniita sanoja. Oli ihania ohjelmia ja uskomaton tunnelma. Ilahduin, kun huomasin myös vieraiden nauttivan juhlasta. Jälkeenpäin olen myös saanut kuulla, että häämme olivat yhdet kauneimmista. Ja niin meistäkin.

Olen niin kiitollinen tuosta päivästä. Päivässä oli mukana paljon siunausta ja rakkautta. Tärkeintä kuitenkin on se, että saimme luvata toisillemme Jumalan silmien edessä rakkautta koko loppu elämäksi kaikkina sen hetkinä. Sain vierelleni maailman tärkeimmän ja parhaimman ihmisen, jonka kanssa saamme jatkaa yhteistä elämää.

Istun yksin kotona ja selaan hääkuvia. Muutama kyynel vierähtää poskea pitkin. Ne on onnenkyyneliä.

Kiitos siitä kuuluu Janitalle, kun ikuistit meidän päivämme kuviksi. Kuvista välittyy tunnelma ja lämpö. Se fiilis mikä oli juuri silloin. Osaat niin aidosti tallentaa kaikki hetket ja tunnelman, että se välittyy kuvista juuri oikeanlaisena. Iso kiitos <3 ”

Laura

12 Comments

 1. Lauri 29.01.2016

  Wou mikä stoori, mitkä kuvat (häiden tunnelma välittyy hyvin tänneki) ja näi pois päi! Inspiraatiota näistä vaan aina saa.


 2. nokka 29.01.2016

  kaunis päivä ja vähintään yhtä kauniita kuvia, wau!


 3. siiri 29.01.2016

  wau, tosi hienoja kuvia!


 4. Anonyymi 29.01.2016

  Repesin tolle kuvalle, jossa joku kattoo suomipeliä puhelimelta ;DDD Ei siinä, hyvä peli oli.
  -Juuli


 5. Milja 29.01.2016

  Tunnelmallisia kuvia ja niin kaunis pari! Ja Janita, aina kun sun kuvissa on mukana joku tommonen teksti kuvattavalta, se tuo mun mielestä niin hyvän ja erilaisen fiiliksen noihin. 🙂 Sika siistiä että oot pyytäny joiltaki tekstejä!


 6. Janita Autio 30.01.2016

  Sä jaksat aina kommentoida niin ihanasti. Kiitos!!


 7. Janita Autio 30.01.2016

  <3 kiitos kaunokainen!


 8. Janita Autio 30.01.2016

  Kiitos paljon! Nuo häät oli kyllä tosi ihanat.


 9. Janita Autio 30.01.2016

  hahahhahah XD


 10. Janita Autio 30.01.2016

  Kiitos taas kauniista kommentista<3
  Hyvä tietää, että nuo tekstit tuo lisää syvyyttä kuviin. Pyydänpä jatkossakin lisää 🙂


 11. Kristiina 01.02.2016

  Kiitos tarinasta. <3 Huikeita kuvia!


 12. Anonyymi 22.11.2016

  Oot ihan mieletön kuvaaja! Oli kiva huomata pari tuttuakin kasvoa näissä kuvissa, heh 🙂
  Millä kameralla kuvaat ja mitä putkia käytät?


Comments are closed.