Muutamia lempparikuvia kuluneesta vuodesta

Vuosi 2015 on ollut mieleenpainuva. Siihen on sisältynyt paljon asioita ja uusia ihmisiä – paljon enemmän, mitä oisin vuosi sitten ajatellut siihen mahtuvan.

En juurikaan ole avautunut mun elämästä täällä blogissa tekstin muodossa, koska varmaan jo tiedättekin, ettei kirjottaminen ole mun mielipuuhaa. Monesti olis paljonkin sanottavaa, mutta musta tuntuu, etten osaa tarpeeksi hyvin pukea niitä sanoiksi. Tosin mulla on ollut ajatuksenakin pitää tää pelkkänä kuvablogina, mutta kuviin sais erilaista syvyyttä tekstien kautta.

Tänne en myöskään ole jakanut huonoja fiiliksiäni, koska pidän blogin päivittämistä piristävänä juttuna (vaikka joskus tulee vängällä väännettyäkin postauksia). Vaikka kuvat ovatkin lähinnä positiivisia, ei mun elämä tietenkään ole mitään ruusuilla tanssimista.

Nyt kerron suurpiirteisesti mun kuluneesta vuodesta;

Tammikuussa olin vielä Filippiineillä huippujen tyyppien kans. Helmikuun alussa tultiin takas, mutta Suomeen palaaminen ei ollut mun kohdalla helppoa. Takas kylmyyteen, pimeyteen sekä arkisiin askareihin palaaminen sai tälläkin kertaa mut melkeen lamaantumaan. Sitä kesti pitkään ja tarkoitus olikin lähteä jo keväällä takaisin Filsuille. En tiedä miksi kuitenkin päädyin jäämään Suomeen. Kevät meni siis Raahessa opesijaisuuksia tehden. Arkea piristi viikonloppureissu Tukholmaan sekä mökkireissu Ranualle.

Toukokuun lopussa muutin 71-vuotiaan vanhuksen luo Helsingin keskustaan. Kesällä hengailtiin, valvottiin myöhään, pelattiin lentopalloa (minä tosin katsomossa), käytiin Pietarissa sekä mökkeiltiin. Kesän olin töissä vaatekaupassa ja välillä tuntui, että ihan asuin siellä. Muutamana viikonloppuna olin kuvaamassa häitä, mutta syksyllä niitä olikin melkein joka lauantai.

Kesän lopussa ostin kameran, mikä antoikin ihan uuden suunnan mun valokuvaamiselle. Innostuin täyskennoisesta kamerasta, mikä tosin vieläkin tuo hyvän fiiliksen kuvatessa. Kameraa pääsin testaamaan heti Roomassa, missä vietin kaksi viikkoa mun italialaisella kaverilla. Reissun jälkeen rupesin valokuvaamaan mm. perheitä, muutamia bloggareita sekä tekemään enemmän hääkeikkoja.

Pikkuhiljaa pitkäaikaisesta harrastuksesta rupes tulemaan työ ja perustinkin yrityksen. Muutin myös vuokralle Punavuoreen.

Syksy ja alkutalvi ovat olleet ihania Helsingissä, vaikka vielä kesällä ajattelin viettäväni tämän syksyn Keniassa kuvausmatkalla. Tuntuu hullulta, kuinka nopeasti suunnitelmat voivat muuttuivat. Laitoin paljon kuvauspyyntöjä ja niiden kautta olen saanut tilaisuuden tutustua moniin inspiroiviin ja huikeisiin tyyppeihin. Välillä jännitys on muodostanut kokonaisen perhosvaltakunnan vatsaan, mutta kuvausten jälkeiset fiilikset ovat maksaneet takaisin.

Ensi vuodesta en tiedä vielä oikeastaan mitään ja sen takia odotan innolla mitä se tuo tullessaan. Mutta ainakin aion valokuvata paljon sekä päivittää blogia ja ehkä perustaa tyyliblogin. Kiitos sulle, joka oot klikannut itsesi mun sivulle selailemaan kuvia. Kiitoskiitoskiitos ja ihanaa uutta vuotta!

Tässä kuvapläjäys muutamista mun tän vuoden lempparikuvista.

Mikäli jaksoit lukea tekstin ja vielä päästä kuvien selaamisessa tänne asti, oot kyllä aikamoinen 🙂 Olis kiva, jos huutaisit HEP kommenttiosioon.

Ihanaa uutta vuotta!

1 2 3 4