6 Comments

 1. Anonyymi 12.03.2015

  Moikka.

  Oon suunnitellu lähtä kiertää aasiaan puoleks vuodeks. Kuinka paljon kannattaa varata rahaa mukaan? 🙂


 2. Anonyymi 13.03.2015

  Selasin koko blogin läpi ja upeita kuvia kaikki! 🙂 Matkakuume senkun vaan kasvaa 😀


 3. Janita Autio 13.03.2015

  Ihana kuulla, kiitos!! Täällä kans matkakuume pahasti päällä vaikka just reissusta tulinki 😀


 4. Janita Autio 13.03.2015

  Moikka,
  ihanaa jos lähet tonne kierteleen! Ite oon ollu korkeintaan 2kk pätkissä eli en valitettavasti osaa sanoa paljonko rahaa tarvis noin pitkälle ajalle. Riippuu tietty kuinka paljo lennät eri maihin, kuinka hyvissä hotelleissa haluat nukkua, paljo shoppailla ja tehä asioita. Mulla meni nyt tossa 2kk aikana lentoihin yht noin 850e, yöpymiseen 500e ja ruokaan&ostoksiin&tekemisiin suunnilleen 1300e(en muista menikö noin paljon). Mutta tolla rahalla siellä elin tosi leveesti. Riippuu oikeesti tosi paljo paikasta paljonko menee. Esim yhessä paikassa selvittiin 4e/per yö yheltä ja ruoka oli noin 2e/ateria eli päiväbudjetti oli naurettavan vähän. Yöpymisistä maksettiin yleensä 4-20e/yö, 10e oli aika perus mut ne oli hyviä hotelleja/hostelleja. Aasian sisäiset lennot kantsii varata ajoissa, jos vaan mahollista, sillä ne super halpoja ko ajoissa varaa. Toivottavasti oli vähä apua noista! Mihin päin Aasiaa oot aatellu suunnata?:)


 5. Anonyymi 14.03.2015

  Kiitos ihanan kattavasta vastauksesta! Oli apua todellakin.
  Tiiäkkö mä fanitan sua ja sun elämäntyyliä. Olet ja elät täydellisesti. Elät unelmaa.

  Paikat on vielä auki, mutta pitää alkaa funtsimaan ja miettiin varauksia yms.
  Mitä suosittelet? 🙂 Kohtuu turvallisia paikkoja siis..:)

  Onko jo seuraava loma tiedossa;)


 6. Janita Autio 17.03.2015

  Aasiassa on kyllä ihania paikkoja. Mulle henk.koht lempparit ollu Langkawi, Bali(vaikka moni sanoo sen olevan turistirysä) ja sit Filsuilta San Juan. Mut paljo ollu paikallisilla vaikutusta sillä aika paljon niiden kaa hengailtu.
  Tää on kyllä kivaa, kun voi vapaasti mennä mut on tässä se toinenki puoli. Mulle ollu kauheen vaikeeta Suomeen tulo, koska oon niiiiiin lämpimässä viihtyvää tyyppiä. Oonki miettiny, et pitäskö muuttaa täältä loskasta lämpimään 😉 Ja muutenkin tälläsessa elämäntyylissä omat vaikeudet tuo nää "välivaiheet" et miten saa rahat seuraavaan reissuun, suostunko asumaan kotona koska sais paremmin rahaa säästöön jne.
  Oli tarkotus varata lennot takas Filsuille nyt kevääksi mut vielä en oo lippuja varannu. Let's see.
  Lähe ihmeessä Kaakkois-Aasiaan. Siellä on kyllä ihanaa<3


Comments are closed.