5 Comments

 1. Anonyymi 15.09.2014

  Hei! Otat kyllä aina niin mageita kuvia, wau 🙂
  Asiani oli siis se, että oon itsekin kiinnostunut kuvaamaan esim ulkomailla muita ihmisiä. Oon vaan miettinyt, että pitäisköhän kysyä lupaa kuvauskohteilta, miten yleensä ite teet? 🙂


 2. Janita Autio 15.09.2014

  Moikka!
  Kiitos! Ja mukava kun kysyt. Yleensä reissuissa oon kysyny lapsen vanhemmilta luvan. Oon kuullu jotain kauhujuttuja et jenkeissä joskus joku ilman lupaa kuvannu lapsia nii siitä tullu jotain. Mut yleensä riippuu tilanteesta ja maasta missä on. Yleensä Aasiassa otan lapsista kuvia ilman vanhempien lupaa sillä innokkaat linssiludet hyppii kameran eessä muutenkin. Kadulla kuvia ottaessa otan kuvia monesti ilman lupaa ohimennen. Mut oon myös kysyny lupaa. Kauheen vaikee sanoo selkeästi ohjetta kysyäkkö lupa vai ei sillä riippuu oikeesti tilanteesta. Rohkeesti vaan kuvaileen! Oispa hauska tietää kuka oot 🙂


 3. Milja 18.09.2014

  Kiva tietää! Hahaa oon mä vaan (oon muutaman kerran kommentoinu joskus jotain :D), en vaan jaksanu kirjautuu! 🙂


 4. Anonyymi 29.03.2015

  Mihin aikaan kävit??


 5. Janita Autio 29.03.2015

  Tais olla heinäkuuta vai olikohan elokuu 🙂 ja siitä on jo neljä vuotta


Comments are closed.